no hope

td check klinik.... xda heartbeat sdh baby..... scan klinik bru 8w... tp td scan ikut bwh 10 w... n konpom baby xda heartbeat sdh..... mlm ni tpaksa warded.... paksa gugurkan kandungan.... ni 2nd kandungan... 1st last year kantung kosong... gugur 8w.... mudahan d permudahkan urusan mlm ni.. doakan sy mumy2....peringatan kpada mom to be.. kalau ada bleeding walau sikit.. walau coklat jak.. cek la trus d hosp/klinik.....sy ada bleeding xbyk.. sikit jak.. n coklat... n cramp perut dua hari lps... itu slah satu tanda baby mninggal dlm kandungan.... wallahualam..... smoga ada rezeki lg lps ni....

2 Các câu trả lời

Banyak bersabar ye sis, moga dipermudahkan semua urusan , aamiin..

5y trước

Sama²..