no hope

td check klinik.... xda heartbeat sdh baby..... scan klinik bru 8w... tp td scan ikut bwh 10 w... n konpom baby xda heartbeat sdh..... mlm ni tpaksa warded.... paksa gugurkan kandungan.... ni 2nd kandungan... 1st last year kantung kosong... gugur 8w.... mudahan d permudahkan urusan mlm ni.. doakan sy mumy2....peringatan kpada mom to be.. kalau ada bleeding walau sikit.. walau coklat jak.. cek la trus d hosp/klinik.....sy ada bleeding xbyk.. sikit jak.. n coklat... n cramp perut dua hari lps... itu slah satu tanda baby mninggal dlm kandungan.... wallahualam..... smoga ada rezeki lg lps ni....

2 Các câu trả lời

Sabar sis😭. Sy pun baru keguguran 2 minggu lepas tapi sy lansung tiada tanda2 baby dah meninggal. Pagi tu nak pi scan, sy happy sangat sebab first time suami nak teman p scan siap pkai baju cntik2 n bermakeup lgi. Tapi msa scan doktor ckp baby dah meninggal.

4y trước

bertabahla kita bersama sis.... smoga byk lg rezeki kita lps ni

Banyak bersabar ye sis, moga dipermudahkan semua urusan , aamiin..

4y trước

Sama²..