Songsang

td ade checkup kt doc pakar kt hospital... scan pnye scan, baby sy dlm keadaan melintang... kemungkinan baby songsang dan saya kemgkinan bersalin secara czer...tolong share mengalaman siapa yg penah alami mcm saya...mne tau kot ade petua ke untuk bagi baby kedudukan normal...saya 34wk...terima kasih

13 Các câu trả lời

Sy rse boleh pusing tu..sbb ken pn mcm tu jugak..nk dekat due baby boleh pusing lg

Kerapkkan bersujud awk...slalunya org bg petua tu kalau bby songsang

4y trước

Yup..kwn sy pn mcm tu baru2 ni...dia pesan bykkn bsujud..alhamdulillah ok n bsalin normal...semoga dpermudahkn urusan sis

sujud lama2