scan 32 week baby songsang

Salam mummy² semua..nk tnye la,ade pontensi tak kalau bby kita songsang,baby akan berpusing balik..scan 32 minggu,doc kata baby kepala kt atas...doc bg masa 36 minggu scan balik..kalau still sama kena czer la nampk nye?.. 1st time baby songsang..ank ke 5..

3 Các câu trả lời

Masa solat.. sujud yg terakhir tu, sis sujud lama sikit.. in shaa Allah Baby pusing.. semoga dipermudahkan urusan sis.. ruang dah besar tu.. tu dia pusing2 lagi tu.. ☺️

5y trước

Ok tq sis❤

Sujud lama² sis..paling bagus klu hbs solat subuh.. buat sujud balik,dan tahan sampai 10 minit,dan bnyk kn berdo'a minta Allah permudahkan..inn Sha Allah..

Jgn risau t bby pusing blik..

5y trước

Ok..tq sis❤