Ubat apa yang sesuai untuk luka pada kulit bayi

Tarikh tahun 8 bulan 7 hari Adli jatuh motor mainan toy dia.. Luka pada mulut bibir akibat gigi jadi bengkak.. Darah pon banyak keluar.. Nasib Adli nangis x lama. Cuma ada kesian dan lucu bila sndri mau bagi lari bengkak kat mulutnya😭😭😭.. Aduh.. Anak lelaki mgkin ini baru permulaan... 😂😂. Tapi hari ni dah ok sebab xde ubat hanya air susu badan bg kena kat mulut.. Alhamdulillah beransur sembuh dan bengkak mula rebah.. Semoga hari2 akan datang anak Adli baik2 saja ibu doa kan.. Amin, in shaa allah. 😇🙏❤️

2 Các câu trả lời

Alhamdulillah makin beransur elok. Budak tengah lasak memang begitu sis. Anak saya pernah jatuh berdarah kat bibir. Kesian tapi memang nak kena. Nak kata tak berjaga² dah berjaga² . Apa pun cuma beringat bila dia tengah lasak bermain. Elak buka pintu takut anak keluar, elak bucu tajam dll yang boleh buat anak luka Kalau bab ubat boleh pergi farmasi atau klinik tanya ubat yang sesuai

2y trước

Alhamdulillah, terima kasih ibu nasihatnya yg berguna.. ❤️

biasalah tu..budak lasak mmg mcmtu

2y trước

😅😅Kann.. Setiap hari ada benda bru dia nak buat👍