UPT positive, scan tak nampak, period datang

Saya tak tau usia kandungan berapa minggu, sbb period mmg selalu tak teratur Dah buat scan dan TVs pun tak nampak kantung UPT positif, HCG darah confirm pregnant Kemudian bleeding macam period Tapi tak sakit perut / sakit vagina Ada yg pengalaman macam ni dan baby menjadi

3 Các câu trả lời

sya baru jak alami tapi lepas tu tnggu berapa minggu upt dah negetif .. hmmm rasa gugur dah sbb doktor buat tvs bnyak kali xjumpa lepas buat tvs sya banyak keluar darah .. lepas tu doktor sruh cek semula upt di rumah dah negetif semulaa ..

Bahaya tu bila bleeding mcm period. Apa2 kena ke hospital.

Sis mcm mne skrg?