Salam hi mommies. Siapa ada pengalaman doktor cakap ada threatened miscarriage

Tapi lepas 2 minggu semua okay dan berita baik baby survive? Boleh share?

4 Các câu trả lời

saya sis .bru je lalui .tpi hritu scan baby baru 7wk+ alhamdulillah masa scan tu ada progress sbb masa bleeding hritu pergi PAC doc scan awal2 ritu x nampak baby dan kantung still kosong . jadi scan after 2 weeks juga dah nmpak bby n heartbeat. cuma spanjang nak tggu scan tu mmg pantau juga spotting dan in case kalau ada bleeding .hritu last scan doc dkat hosp bgi duphaston dan minta sya rest scukupnya . in shaa allah sis doa byk2 okay . dan jgn stress. dan jgn lpa rehat cukup2 juga

Sy kena cervical erosion. Doc categories as threatened miscarriage jugak. Doc bagi duphaston untuk 20 hari. Alhamdulillah hari ke2 tak de bleeding dah. Masa hari bleeding tu check heartdbeat baby alhamdulillah ok. Now 16 weeks. InsyaAllah mummy ok. Doa banyak2 tau. 😇😇😇

history 2 miscarriage 2nd trimester, doctor monitor utk scan every week. Chance utk jd mcm sblm ni ada sbb infection, skg bgantung dgn ubat progestron utk halang jangkitan. harap2 third bby survive sampai full term, risau tiap2 hari.. kes rare ni 🥺

Saya.. Spotting. Cek setiap 2 minggu, tumbesaran OK, alhamdulillah , selamat lahir dan membesar dgn baik. Insya Allah