35weeks keluar tanda

Tanda nk beslin ke ni 35weeks keluar tanda drh cmpur lendir tp xda skit2... X pergi dlu hospital bole ke erk

2 Các câu trả lời

boleh je kalau tk pegi hospital lgi. lendir ni antara yg terawal keluar. tk perlu panik. relax. pantau pergerakan baby mcm biasa. kalau baby ada tnda kurang gerak, terus ke hospital. yg tu bahaya. walupun tkdak tnda lain. next, pantau kalau kekerapan perut mengeras tu dtg makin kerap. bila dh tiap 20-15min dtg sakit tu, terus ke hospital. pantau jugak kalau ada leaking air ketuban. kalau leaking. terus ke hospital. walaupun tkde tnda lain.

2y trước

terima kasih sis..

Sya bru ni 35w masuk ward sebab contraction kuat,cuma jalan tak buka je🥺tu pun risau separuh mati..5hari duduk dlm ward,janji baby ok..alhmdulillah skrg da 37w,semoga urusan bersalin dipermudah🤲🏻amin..

2y trước

Lama tu tak kisah..sebab p pun da ada contraction cuma jalan tak buka je.induce matangkan paru² baby alhamdulillah takda apa²..baby faham tak mau kluar pramatang,nak lahir cukup bulan🤲🏻kalau da kluar tanda p segera hospital ya..risau bby berak dlm perut.bahaya dan berisiko pada baby.apa pun semoga urusan dipermudah yaa☺️amin atas doa nya