35weeks keluar tanda

Tanda nk beslin ke ni 35weeks keluar tanda drh cmpur lendir tp xda skit2... X pergi dlu hospital bole ke erk

2 Các câu trả lời

Sya bru ni 35w masuk ward sebab contraction kuat,cuma jalan tak buka je🥺tu pun risau separuh mati..5hari duduk dlm ward,janji baby ok..alhmdulillah skrg da 37w,semoga urusan bersalin dipermudah🤲🏻amin..

2y trước

Lama tu tak kisah..sebab p pun da ada contraction cuma jalan tak buka je.induce matangkan paru² baby alhamdulillah takda apa²..baby faham tak mau kluar pramatang,nak lahir cukup bulan🤲🏻kalau da kluar tanda p segera hospital ya..risau bby berak dlm perut.bahaya dan berisiko pada baby.apa pun semoga urusan dipermudah yaa☺️amin atas doa nya