Hallo mommy²🥰 Nak tnya, ni saya skrng dah 35weeks 3days klau keluar air dah tanda² ke? Baby ke3

2 Các câu trả lời

air mcm mana tu sis? sy pun selalu keluar air tp tak jernih dan sedikit putih mcm keputihan. jd confused kt situ tu ketuban ke, air keputihan telampau cair ke. sy ada tnya misi dia kata mungkin keputihan.. lepas mandi memang meleleh di celah kangkang . tak pasti leaking ke apa sebab wrna seakan putih susu tapi jernih sedikit

1y trước

sis dah pergi check ke? sy baru masuk 35w harini. 3 hari lagi baru appoiment untuk scan . risau gak kalau lepas mandi asyik meleleh aje airnya..

ketuban?tu tanda la

1y trước

ohh sbb ank 1 dn 2 nih, lendir darah sbb tu tk biasa dengan keadaan mcm ni😅