Takdir Allah

Tak tahu nk sedih ke atau happy Baby Bru 7bulan, lmbat period 2bulan Test pack rupanya positif Ada tak yg sama dgn kita?

4 Các câu trả lời

kenapa nk sedih.. rezeki allah nk bg.. allah thu awk mmpu.. sy brsyukur jer allah bg senang dpat ank.. mcm sy masa ank first 6 bln.. sy bru thu preggy yg no.2.. then sejarah berulang.. ank no.2 bru msuk 6 bln dh preggy lagi.. skang dh nk msuk 5 bln preggy ank no 3.. due thun dpan

9mo trước

Alhamdulillah sist betul juga Allah tahu kita mampu

Saya faham sis . Saya senasib dengan sis . Mula2 susah nak terima sebab saya czer n pjj dgn suami. Lama2 saya terima dengan redo. InsyAllah kita mampu💪🏼

sama laa anak baru 8 bulan period lmbat sebulan sekali cek positif gak . syukur rezeki Allah tapi belum pape dh kena bedal dgn misi2 . terus down . ☹️

9mo trước

buat pekakkn telinga jer.. tkut ke x mmg kena hadap..

faham perasaan tu.. semoga dipermudahkan ya sis