Mimpi pregnant test

1tahun 4bulan sye brkahwin..tp smpai skg sye x pregnnt lgi..mngkin rzeki ank tu lmbat..sye redho dn sye x mnyalahi takdir Allah..tp mlm td sye boleh trmimpi buat pregnnt test sbyk 3kli dn semua nye positif..tp knyataan nye sye blom pregnnt lgi..ap mksud dlm mimpi tu ye..bole terangkn x pde sye ap mkne nye 🙏🏼

17 Các câu trả lời

Suami sy yg mimpi sy mengandung Dan selamat melahirkan anak.. Masa tu hampir setahun ikhtiar nak zuriat, x dapat2..last2 suami sy kata suatu hari sy akn mengandung sbb dia mimpi sy mengandung.. Dan masa tu sy dh suami dah redha andai tiada zuriat lagi.. Alhamdulillah.. Beberapa bulan lepas tu sy mengandung( ikhtiar berurut..) skrg dh 37 weeks... In shaa Allah.. Rezeki anak akn tiba tepat pada waktunya😊Bersangka baik pada Allah 🌹

4y trước

alhamdulillah , tk lama da tu nak jumpa baby , semoga dipermudahkan , semoga selamat n sihat kedua ibu dan anak

insyaallah ada rezeki sis dan suami .. berdoa dan bertawakal ..saya tahun lepas mimpi pregnant ,, esok nya try beli upt ,,memang positif,tp xlama , sebulan lepas tu saya gugur .. .. tahun ni pun ,, saya dpt mimpi jugak ,,saya pregnant .. alhamdulillah,3hari lepas tu try beli ,, memang positif .. sekarang dah 10minggu6hari..penantian selama 2tahun l0 bulan

insyaallah bila tiba waktu dia ada la😊..ada masa kita trlalu pkirkan mmng boleh msuk dlm mimpi. Sy pn penah alami sblum tido duk pkir n mnghrap sgt bila check negative...sy ttc 4 tahun Alhamdulillah akhirnye Allah makbul kn doa sy mnjadi seorg ibu..sabar itu indah ❤❤ stay positive selalu❤

saya pun setahun lebih kawin,sampai nak ambik anak angkat..last give up sebab parents anak angkat tu buat hal..last² saya dah tak mengharap or fikir pasal anak,tetiba mengandung..kalau suami smoke suh tukar vape kejap,kawan mak saya pun suami tukar vape..dari tak ngandung terus mengandung..

samalah saya. sy pun selalu mimpi upt positif dan ada anak. kawin setahun 4 bulan.. alhamdulillah diberi rezeki utk mendapat zuriat.. sy pregnant masuk 10 minggu.. byk jugak usaha sy buat.. yg penting doa di sujud terahir.. insya Allah dimakbulkan.. sy doakan sis pregnant ye.. aminnnn

semoga ada rezeki sis menimang cahaya mata Amiin🤗. actually sis kes kita sama. sy kawin dh 1 tahun 2bulan. sy jenis period 3 bulan skli baru datang. pernah skli mmpi macam sis☺tapi sy xberharap sgt time tu. bulan ni sy check upt 2line mcm xpercaya😅 last pegi scan dh 6week mcmtu.

Maybe sbb terlampau fikirkan nak baby. Sbb dulu sy mcm tu juga terlalu mahukan test positif sampai terbawa ke mimpi tp akhirnya kecewa bila test negatif. Huhuhuh, semoga dipermudahkan urusan puan utk mendapat baby. Jangan terlalu stress dan banyakkan berdoa ya

kadang2 bila kita terlalu memikirkan sgt sesuatu perkara tu pun boleh jadi terbawak2 smp dlm tido.pernah terjadi jugak pada sya tapi bukan pasal pregy lah.mudah mudahan ada rezeki buat awak ya sis

InsyaAllah ada rezeki sis... lambat @ cepat je... jgn tlalu bg tekanan pd diri sendiri ya sis, Semua tu DIA yg tentukan... kita boleh usaha dan doa, isnyaAllah rezeki tak kemana..

Insyallah smga ada rzki sis 😘 teruskan berdoa ye sis .. sy pun dkt setaun bru ada rzki pregnant, semoga giliran sis pulak nanti ❤️