Keliru dengan test pack .

Salam momy² semua . nak tanya ni , last period saya 28/8 klau ikutan 23 september lepas saya period tapi dah lewat 13 hari , 2 kali dh buat upt tapi hasil mcam ni . Adakah saya ini positif atau test pack saya rosak ? Saya tak pasti . Nak jumpa doktor tapi masih tak sure .#ingintahu #pleasehelp #pejuang_garisDua

Keliru dengan test pack .
2 Các câu trả lời

try next week again sis.. insyaallah ada la tu... pikir yg baik2 ye

This is weak positive. Tunggu lagi 3-5hari then test balik..