Tergugur d usia 2bln

Tak tahu nk habaq mcm mna da. Hanya terima,pasrah dan redha. bila Doktor Kerajaan bgthu,kita hnya spechless dan mse ni suami kt luar x dbenarkan msuk hnya ibu2 shaja 😔. terima dgn hati trbuka,keluar dri klinik cri suami,peluk suami.. hnya tu yg dpt aku lakukan,suami kata ' jgnlah nangis,Allah psti ade Hadiah yg terindah utk kita. blm rezeki lg kn. jum B ajk syg jln2,da jgn sedih okay. kita mkn dlu,lapaq kn' 😭🥺🥺🥺 Alhamdulillah bila cek,rahim semua okay. xperlu msuk ward. mmmm sya spechless

1 Trả lời

sy pon gugur first.. mmg x terkata sbb selama 13 minggu tu tkde bleeding. bila scan je nmpk bby with no progress

4y trước

Sya scan kli ke dua mse nmpk drh,trus ke klinik. bila smpai klinik,dktor kata bby da xde,nmpk.. xthu nk kata ape,terima dgn redha jela