normalkah mcm ni

Pergi klinik swasta 8hb,dktor sne kata bby x envelop(xmmbsr) msh 6weeks 3days. ikutkan da msuk 9week da skrng ni,tp msh kcik. dktor tu mnta ke klinik kerajaan,smpai klinik kerajaan dktor sne pula kata 🥺. tak nmpk kantung,xnmpk ape pun. rasa mcm spechless dan rse mcm ...... mommy2 smua prnh rasa x. sya pun xthu nk dgr ckp dktor mne 1. tp prut sya mkin mmbsr,ade denyutan yg sya rse,muntah mual smua ade.. tp knpe . knpe kata mreka mcm tu. sya confuse 😔😔😔. skrng sya Pasrah pd Allah shaja,redha smuanya. xthu nk buat ape lg 🥺🤷

1 Trả lời

Tunggu 2 minggu nanti scan lagi. Denyutan kat perut denyutan nadi sis sendiri

3y trước

,oh yeke.. denyutan tu denyutan kita sndiri. mse ank dara xde pula rse denyutan2 kt prut nih. lps kwin bru rse??