miscarriage ?

Tak tahu nak ckp mcm mne, akhir2 ni mmg slalu rse skit smcm bhgaian rahim, slalu ade dot mrh. Tp sya abaikan, bgthu suami pun hnya kata xde ape2. Dan ape yg tk ingin trjdi, akhirnya trjadi ?. 18week Maafkan mama syg ?

10 Các câu trả lời

Takziah.. Sb tu bila ada bleeding walau sikit terus ke hospital @ klinik.. Biar Dr pantau.. Bg kt mmg nampak mcm normal td baby kt dlm kt x pasti keadaan mcm mna.. Sy bila bleeding terus g klinik sb ada sejarah keguguran sblm ni.. Moga sis kuat terima ujian ini..

5y trước

Sy gugur May 2019..Agust 2019 dpt tau pregnant 4weeks..masuk 6weeks bleeding on off.. G klinik Dr bg ubat duphaston utk kuatkan rahim. Di samping tu sy jga pemakanan & byk bedrest ja. Bleeding dlm 2 minggu jgk.. Skrg dah 12weeks still mkn duphaston 2x sehari. Next Sunday check up ngan Dr pakar HSB. Harap² semua dlm keadaan baik² ja..

Saye pn mnggu lps slulu sakit pngkal rahim n ade drah gn lendir... Tp skrng dh x de sakit... Risau bce yg momy ni.... Skrng sye admit hospital... Hrp x de ape2.. Sbb scan smlm doc x de ckp ape2

Akhir2 ni skit2 bhagian rahim. Pg td dh nmpk ade drh, ke klinik. Nurse hnya geling2 je 😢

Sy jg keguguran 9/9 yg lepas.. baby ivf. Hanya Allah shj yg tahu perasaan ini..

Darah keluar brp lama sis.. takziah ye. Mg Ada rezeki lain lps ni iAllah

Takziah...I.Allah Dia akan ganti yg terbaik

Salam takziah.. Stay strong ye dear

ya Allah kasianny.. tabah ya sis

Salam takziah ya awak

Keguguran ke sis? Takziah. Cmner blh jd? Sedihnya..