Masalah kurang darah masa hamil ni😩

Tak tahu nak cakap macam mana kurang darah😔

7 Các câu trả lời

HB low ke sis ??? sama dengan saya .pernah sekali sampai 8 turun dia sebab sy minum kopi..hehe . pastu bila nak dekat due saya amalkan minum air rebusan herba yang ad goji , kurma merah ,kismis kat dalam minuman tu . Alhamdulillah . hb ok. Selamat melahirkan dah pun nah sy share link https://shopee.com.my/miaiema97/13678527208?smtt=0.0.9

Amalkan makan anggur hitam sis lepastu minum air delima. Malam2 saya buat mcm tu, semalam chekcup hb saya naik dari 10.2 ke 11.1 try la sis👍🏻 kalau tak hb saya maintain 10 lebih je

Sye makan ni .. hari tu hb low 8 sekarang hb12.9 dalam masa seminggu ..

cer try makan yg tambah darah balik, mcm kerang etc

Makan makanan yg boleh tambah darah. Usahalah

Sama la kita…hb 10.2 😢

makan jambu batu..