Awal kehamilan

Tak slesa perut pada belah kiri n bawah perut...ada rasa senak skit2,nk kata cramp ade la sikit2...nk kata angin pun ade jgak....sape ada rasa cm sy...kita geng?

15 Các câu trả lời

Lebih kurang sama mcm sy sis... Kejap2 sakit, mcm byk angin.. Pstu berbunyi2 plk even bru lpas mkn.. Hihi.. Gosok2 je perut sis, ank nk bermanja kot

5y trước

Sama lh sis.. Asyik lpar je.. Sbb tu nurse advise, kerapkan mkn tp dlm kuantiti sdkit

Saya 😆, boleh try usap2.. kadang-kadang kurang, sapu minyak angin pun ok, tapi mild je la, tak panas sangat

5y trước

Tu laa sy pn slalu sapu mnyak yu yii je sis😄

Saya pun.. Da 13week, still perut rasa tak selesa. Rasa angin pun ada, membuat rasa nak muntah..

Same here. Asyik rasa dlm perut mcm ada bende. Bayi pasti kecik lg, mesti X rasa kick lg.

Sama la sis.. Duduk x selesa baring pun x selesa.. Sakit je.. Risau juga..

Sy.. tgh mengalami skrg ni. Baring sakit duduk pun sakit. 😣 #16weeks

😅😅sama laa sis..nt2 bila da bsr ckit ok la tu

Ye..sy pun..😣 kadang2 rasa x selesa

Sya pun mcm sis jgk kdg2 x thu nk buat pe

saya jugakk🤣🤣..punya la risau kan