PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Kembali Lagi!

Tak sempat nak sertai peraduan Tungbayee untuk bulan Jan & Feb? Jangan risau, kami ada lagi 10 set produk untuk 10 pemenang. Anda mungkin salah satu pemenang kami! Jom, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/10-pemenang-untuk-produk-berpantang/1832

PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Kembali Lagi!
219 Các câu trả lời

🌈 Bismillahirrahmanirrahim 🌈 Jawapan bagi tempat kosong : ✨ Salah satu kebaikan bertungku adalah membantu mengecutkan "R A H I M" dan mengecutkan "D A R A H" beku ✨ Assalamualaikum, Semoga ada terselit rezeki saya berpantang dengan set Tungbayee 🥰 Done follow ig : ✅@tungbayee ✅@theasianparent_my Ig saya : 🤰@mrs.kar96 Semoga ada terselit rezeki saya menjadi salah satu pemenang nanti 🥰 #BabyMay #Tungbayee #Theasianparentmy

Jawapan: 1. Rahim 2. Darah Kebiasaan saya yang menguruskan kakak-kakak berpantang, bakar batu sungai..the struggle jangan cakap la berapa banyak kain berlubang tong gas bulan tu saja tukar 2 3 kali. Bakar lepas subuh, balut batu. Sekarang turn saya pula, baby November insyallah. Moga ada rezeki ni, memandangkan mak dan mertua sangat berusia. Suami laa kena jaga hehe. First baby to come🐥🍼

📌 JAWAPAN BAGI RUANGAN KOSONG IALAH ______. 1). RAHIM 2). DARAH 📝 salah satu kebaikan bertungku adalah membantu mengecutkan RAHIM dan mengeluarkan DARAH beku. IG : ADIRA_OffiCAL #THEASIANPARENTMY #TUNGBAYEE semoga ada rezeki sya amen²🙏.. terima kasih #theasiaparent dan #tungbayee kerana mengadakan contest ini .. sedikit sebanyak dapat membantu mamy² yg berpantang..

JAWAPAN: salah satu kebaikan bertungku adalah mengecutkan RAHIM dan mengeluarkan DARAH beku. Instagram username: msnfqiss_ InsyaAllah semoga ada rezeki saya dan baby untuk memenangi produk set berpantang dari @tunbayee Amin Amin..Yarab🤲🏻🤲🏻 Due 14/07/2023 nie🥰🥰❤️❤️❤️ @theasianparent_my @tungbayee #theasiaparents_my #tungbayee

Jawapanya ialah : Salah satu kebaikkan Bertungku adalah membantu mengecutkan Rahim dan mengeluarkan Darah beku selepas bersalin 🥰🥰 Lebih2 lagi dengan mengguna kan product dari @tungbayee insha Allah badan ibu akan terasa lebih segar selepas bertungku 🥰 semoga ade rezeki sy yg bakal bersalin pada 11/7/23 ni . ig : iffa_izuan

Jawapan : RAHIM / DARAH Salah satu kebaikan bertungku adalah membantu mengecutkan rahim dan mengeluarkan darah beku. Ig : nurasmahmazlan @theasianparent_my | @tungbayee Semoga ada rezeki sy dan anak saya.. ❤️ mmg suka produk Tungbayee especially SET TUNGKU & SARUNG tu.. love sangat.. 😍 #theasianparentmy #tungbayee

Jawapan - RAHIM - DARAH salah satu kebaikan bertungku adalah membantu mengecutkan RAHIM dan mengeluarkan DARAH beku. Ig : 4fyyy__ semoga ada rezeki untuk anak saya lahir pada 15/8 & semoga ada rezeki untuk bakal ibu ibu yang lain , amin🤲🏻 #theasianparentgiveaway #theasianparentmy #tungbayee

📌 JAWAPAN BAGI RUANGAN _____. 1) R A H I M 2) D A R A H 📝 salah satu kebaikan bertungku adalah membantu mengecutkan RAHIM dan mengeluarkan DARAH beku. semoga ada rezeki saya kali ini.. terima kasih #tungbayee dan #theasiaparent kerana mengadakan contest sebegini.. sedikit sebanyak dapat membantu #baby April2023

Jawapan : Salah satu kebaikan bertungku adalah membantu mengecutkan rahim dan mengeluarkan darah beku. Instagram username : ainanasihah96 In shaa Allah due bersalin saya 10/4/2023. Doakan semoga segala urusan bersalin dan pantang saya dipermudahkan serta baby dan saya sihat walafiat, aamiin. Terima kasih ☺️❤️

Jawapan: kebaikan bertungku adalah dapat mengecutkan rahim dan mengeluarkan darah beku ketika berpantang.. dan mmg wajib untuk kita bertungku untuk badan lebih sihat untuk masa depan 🥰… Semoga ada rezeki saya dan dik baby 🤲🏻♥️.. Due bulan 6 nie… Aamiinn Allahuma Aamiinn… #theasiaparents #tungbayee