PERHATIAN: 10 Pemenang Bertuah Untuk Menang Newborn Kit Bag dari Motherhood!

Adakah anda antara 10 yang bertuah? Jom cuba luck anda bulan ini! Sertai peraduan mudah ini okay: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-newborn-kit-bag-dari-mothercare/1822

PERHATIAN: 10 Pemenang Bertuah Untuk Menang Newborn Kit Bag dari Motherhood!
669 Các câu trả lời

jawapan : jumlah botol Tommee Tippee di dalam gambar ialah 6 .. ❤️thanks to theAsian Parent app ni , memang sgt sgt membantu saya walaupun anak dah masuk yg ke5 .. ini pertama kali saya download app sebegini .. banyak sgt info yang bermanfaat untuk ibu&baby . saya bagi 10🌟 untuk segala info ❤️Thanks to Mothercare Malaysia untuk give away yang dianjurkan .. ini juga 1st saya masuk peraduan begini 😅 mcm kelakar tapi ini lah realiti .. Semoga Ada manis manis untuk baby boy nanti ❤️ Done Follow Ig theAsian Parent ✅ Done Follow Ig Mothercare Malaysia ✅ Done Follow Fb Mothercare Malaysia ✅ Ig - erajensen_ fb - Era Jensen

Jawapan : 5 Botol tomme tippee.. Done Follow : @asiantheparent_my Done Follow : @mothercaremalaysia semoga ada rezeki anak saya lahir bulan 3 ni in sha Allah 3rd baby ,Terima Kasih The AsianParent Malaysia buat giveaway macam ni dan buat Apps yang terbaik macam ni ,banyak saya dapat ilmu dari applikasi ini sahaja, saya pon firstime follow dan install apps ni tak sangka sangat2 bermanfaat selama ni second n 1st baby download aplikasi biasa je.. aplikasi ni berbaloi semua ada dari dalam perut sampai ke besar, lepas ni fokus aplikasi ni sahaja , Terima Kasih banyak saya sangat2 teruja firstime masuk sini dan terus join Giveaway macam ni 🥰

Jawapan: 6 botol bayi Tommee Tippee termasuk gambar display botol bayi Tommee Tippee Semoga ada rezeki saya untuk menang giveaways kali ni. Done follow @theasianparent_my & @mothercaremalaysia Saya baru berkahwin dan sedang mengandung anak pertama, bakal melahirkan pada awal julai ni InshaaAllah, doakan semoga urusan saya dipermudahkan. Kawan saya suggest download apps theasianparent untuk dapat banyak info tentang pregnancy dan bagi saya apps ni banyak membantu saya dari segi pemakanan, penjagaan kulit dan banyak lagi. Terima kasih theasianparent apps🫶🏻

Assalamualaikum and hii Jawapan; gambar pertama: 2 botol gambar kedua: 6 botol jumlah botol keseluruhan bagi kedua-dua gambar: 8 botol tommee tippee🤩 Terima kasih theasianparentmy. Sebagai firstmom, app ini sangat membantu saya untuk mengetahui perkembangan bayi dan pelbagai tips. Apps ini juga memudahkan saya untuk saling berinteraksi dengan bakal ibu-ibu yang lain serta mudah mendapatkan info-info mengenai perkara khususnya berkaitan kehamilan, bersalin dan penyusuan. Thank you and keep it up theasianparentmy🥰 ig:amira_balqish

IG : @nooratiq045 done follow :@theasianparent_my & @mothercaremalaysia asslamualaikum,,,bismillah,,, jawapan ade 6 botol Tommee Tippee skali contoh dekat iklan depan,5 botol tak termasuk contoh iklan dekat depan. semoga ada rezeki baby akan lahir pada 6/6/23 nanti,asian parent sedikit sebanyak memang membantu saya apabila berlakunya hal berkhaitan hamil dan kelahiran baby,anak kecik dan keluarga,terima kasih asian parent,semoga ade rezeki baby no 7 kandungan ke 9 yang akan lahir tak lama lagi,,,aamiinnn

jawapan : ada 6 botol Tommee Tippee ..trmasuk botol 1 gambar botol Tommee Tippee yg besar..2 atas rak, 1 dalam troli, 1 perempuan pegang dan akhir 1 atas meja cashier.. Semoga ada rezeki buat baby saya yg bakal lahir…sy memang suka ikuti perkembangan baby melalui app theasianparent ni..sbb mcm2 info sy blh dpt..sangat berguna dan membantu smua wanita yg bergelar ibu atau baru nak bergelar ibu…good job dan Semoga terus memberi manfaat kpd semua..Terima Kasih byk2 theasianparent♥️♥️

IG : @stayathomeeeeefml Done follow : theasianparent_my & @mothercaremalaysia Assalamualaikum. Jawapannya ialah 6 botol Tommee Tippee. Saya sedang mengandung anak pertama, sangat banyak informasi berguna yang boleh saya dapatkan dari Asian Parent apps. Sedikit sebanyak amat membantu dalam membuat persediaan menyambut kelahiran baby yang bakal lahir. Banyak ilmu parenting yang berguna. Thank you asian parent for being a part of my journey since week 5 pregnancy 😍💞

IG : @amanda.li0 Done follow : @theasianparent_my & @mothercaremalaysia Assalamualaikum. Jawapannya ialah 6 botol Tommee Tippee.🍼 semuanya: 5 botol Tommee Tippee dan 1 botol Tommee Tippe contoh 🍼 sangat banyak informasi berguna dari Asian Parent apps. Sedikit sebanyak amat membantu dalam membuat persediaan menyambut kelahiran baby yang bakal lahir. Banyak ilmu parenting yang berguna. Thank you asian parent for being a part of my journey since week 9 pregnancy

Assalamualaikum, semua botol bayi Tommee Tippee di dalam gambar ada 6. IG saya @mdeffazn Done follow @theasianparent_my dan @mothercaremalaysia. saya baru berkahwin mengandung anak pertama, suka sangat apps theasianparent ni sebab mudah sangat nak guna, banyak juga ilmu2 dan pengalaman yang mommy2 share. saya lebih bersedia untuk checkup dan get ready melahirkan july ni. Inshallah doakan saya dan anak. Terima Kasih theasianparent ♥️Love la...

Jawapan Saya adalah 8 botol bayi yang di dalam 2gambar yang telah disertakan di sini..kerana soalan menyatakan berapa botol di dalam gambar,jika gambar kedua adalah untuk dirujuk pastinya soalan berbunyi seperti berapa botol di dalam gambar ini untuk merujuk gambar yg kedua diberikan...jadinya saya beranggapan ia adalah termasuk gambar yg ada pada gambar pertama juga... terima kasih... Doakan saya selamat bersalin pada bulan 6 2023 ini...TQ..