tak sabar nak bersalin

Tak sabar nak bersalin. Hari2 kira pergerakan baby sbb takut tak cukup 10kali. Hari2 berharap agar baby selamat lahir ke dunia. Hari2 berdoa semoga baby kat dalam perut sentiasa dalam keadaan sihat. Tolong doakan kandungan saya selamat k ibu2. ???

7 Các câu trả lời

sama dengan saya, kalau baby diam kejap je saya dah risau, nasib baik saya kejut² dia lama lama dia respon, kdg petang saya tgh tidur pun saya rasa cam tak sedap hati terbangun saya kejut dia nk tgk respon tak 😂 maklumla first baby, semoga kita sama sama dipermudahkan dan baby lahir sihat dan sempurna ya ❤️

Xsabar tggu baby kuar kan...ni dh 38w...lg 2 hari kene serah diri..doakan sy n baby slamat

Semoga dipermudahkan urusan mommy.. Semoga mommy n baby sihat.. Insya allah 😊

5y trước

Tq sis😘

Sy dh 38w.. x sabar nk bersalin.. hari² suh dak kecik nie keluar.. huhuhu

Inshallah... Smoga dipermudahkan segala urusan

Aminn

Amin