36W

Tak larat nak berjalan dah, senak dekat ari².. Cramp dekat kelengkang. Bila baring, tak mampu nak pusing. Bila bangun dari tidur, bedengkot jalan.. Sabor je lah ?. Dulu anak 1st, 36w boleh belari lagi ? #thirdbaby

3 Các câu trả lời

sis bersalin berapa week? tgh alami benda sama dari 34w, makin lama rasa macam makin tak function kaki ni. sakit yakmat nak bergerak ?

Semoga dipermudahkan segalanya utk sis ye...maybe faktor usia pon sama kot..

Semoga d prmudhkan urusan