Trimester ke 3 ssh nk berjalan kaki bengkak lps TU rase sakit sgt dekat kelengkang TU..ssh nk bangun

Bila baring punya lah sakit .. #bantujawab #ingintahu 34weeks

3 Các câu trả lời

skrg sy 37 minggu..kdua tgn sy carpel tunnel..kaki mmg kembang mcm belon..2hari sy sakit bahagian kangkang & bawah pusat susah nk bgun dpd duduk @ bangun..alhamdulillah hari ni dh kurang..lps kencing sy cuci guna air suam 1baldi kecik..siram slow2..

2t trước

ada keluar apa2 tanda ?

It could be normal. It could be not. Checkup nanti refer doktor awak tau

normal.