Alhamdullilah stok freezer baby 4month

Tak banyak tapi alhamdullilah, rezeki susu meriah

Alhamdullilah stok freezer baby 4month
37 Các câu trả lời

Alhamdulillah bestnyaa sis. 😍 Semoga sy & ibu2 lain pon ada rezeki susu meriah riang raya macam ni. 😆 Aaamiinnn.

5y trước

Insyallh, sy doakan sis & mommies semua dimurahkan rezeki susu yang meriah dan dapat myusukan anak hingga umur 2tahun..insyallah amin.. 😇

Best nya susu badan banyak. Hmm sye ni pam banyak kali sikit je keluar. Tak sampai setengah botol pon. Sedihhh

5y trước

Sis boleh cube milkbooster..tp kena try&error..lain org lain milkbooster ny..kadang makan kurma pun boleh tambah susu..sis boleh cuba dulu minum milo/holick, roti gardenia cream jagung tu, kurma, sup lobak putih dn lain2. Utk tambah susu ne, kena banyak ikhtiar..tak pe si, asalkan sis consistent pam..walaupun sikit itu dh boleh meransang breast utk produce susu lg..penting sis jgn mengalah..sentiasa berfikiran positive yer..😇

Best ya sis . Sis lepas letak frezer susu . Mcm mana cara nk bgi baby . Pasal susu beku

5y trước

Rezeki sis terbaik

Wah seronoknya. Peti ais sy memang tak muat. Tak tahu nanti nak bubuh mana 😅

5y trước

Okay sis 🤗♥️

Boleh bagitau tips susu meriah sis. Nak sgt tau. Happy baby kalau susu meriah

5y trước

First time sy dengar sis kata pump urt susu putus😅😅 Tak ada la sis, kita buat sesi pump sbb nk meransangkan lg penghasilan susu..kalau bby always DF its okay..if mana yg tak cukup susu lepas DF, mmg perlu pump.. lg kalau baby suka hisap nen after 3 4 jam lps myusu td.. kita pump sbb nk set kn breast kita always produce susu..its okay walaupun sis pump, hnya keluar angin..insyallah lama2 susu akan ade Sy beli dekat shoppe jer sis.. Sy pakai pump cup brand imani (just cup shj)..machine pump tu sy pakai tiada brand..as long boleh pump sy okay ja.. 😍😍

alhamdulillah. bgk la tu sis.. hrp2 sy nnt pn mcm tu..

5y trước

Alhamdullilah..moga awk pun diberi rezeki susu meriah 😇

bestnya. kalau la saya boleh bg saya susu badan.

5y trước

Sis ada masalaj dgn susu badan ker?

Apa petua tu puan???.banyakkk nya....

5y trước

Cuba try minum milo or holick or susu..

Kalau bekerja.. Berapa kali sis pam susu?

5y trước

Welcome sia 😇

kalau baby 4bln selalu minum bape oz

5y trước

Yg freezer tu sis cair kan dulu & masuk dalam botol baru bgbpada pengasuh Kalau sy , sy akan sediakan 5botol susu..setiap satu botol 3oz Botol yg petama & kedua selalu sy letak susu yg frozen, botol 3 & 4 susu chiller , botol 5 susu fresh (perah pagi sebelum hantar pengasuh) Sis boleh refer gambar dibawah