Minum susu..

Tak apa ka kalau waktu preggy.. tak minum susu.. wajib ke minum.. sbb tak suka laa minum susu.. nnti buang air besar susah..

2 Các câu trả lời

susu coklat mngkin buang air besar susah..Tp susu yg biasa xade pon sis..Susu tu calsIum..Klu xckup calsium.Nty anak trik dari diri kte..

saya pon sama..boleh masuk susu farmfresh coklat je, itu pon tengok masa.. baru masuk 17weeks risau juga.. ke nak kene amik supplement calcium ea?