minum susu

Moms, nak tanya.. kalau tak suka minum susu.. minum apa je selain dari susu yg okay?

2 Các câu trả lời

Hmm Baby perlu susu utk mmbesar & utk tulang.. Baby perlu calcium yg cukup. So mkn atau minum apa2 yg ada hi calcium.. cheese.. Pills.. Klu tdak boleh minum ssu.. Tp cuba elak pills la ya.. Tdak baik utk buah pinggang kita..

Try discuss dgn doktor dulu ye sis, nt doktor akan suggestkan vitamin calcium yg sis boleh amek utk gantikan susu