Macam tak pregnant

Tak ada alahan,mual,badan macam biasa..tahu2 dah pregnant 2 bulan...ada tak yang macam saya?😁

25 Các câu trả lời

sy pun sama.. tak ada alahan dari awal sampai skrg mengandung.. makan sume ok..tahu2 skrg dah masuk 6bulan.. janji baby sihat..alhamdulillah

ada je sis org ngandung xda alahan...tak perlu risaulh klu xda alahan..smoga mumy dan bakal bayi sihat smpai melahirkan😊😊😊

saya lah tuu. skrg sah 7months pun allhamdulillah takde alahan takde mengidam teruk2. cuma dah start sakit badan jelah

Sama..sy pun xde alahan,bdn ok je,selera makan pun ok..mcm xpercaya pregnant😆..alhamdulilah,skrg dh msk 5bulan..😊

2y trước

kan..samalah..😁😁😁

Pernah masa awal2 pregnant.Naik hujung 2 bulan sampai skarang dah 5 bulan baru start alahan

🙋🏻‍♀️ , p scan dh 14mggu dh. masuk 3bulan. 😅. xda alahan smpi lah bersalin.

Saya takda alahan, alhamdulillah. Harap2 sampai ke bersalin la takda alahan.hehe.. Aminn

Waa tahniah. Sy sepanjang pregnancy alhamdulillah xda alahan. Skg dah 29w

sama! insyaallah okay. saya pun kdang2 mcm tak caya btul ke pregnant nii 😅

2y trước

hahaha..kan..check pregnant test 3 kali..semuanya line blue clear ..double line..jasi sya pun pikir..betulah ni...🤣🤣

Lebih kurg mcm sya lah sis, tapi bulan ke 3 bru kluar alahan & mual.