Urin test RM31 klinik kerajaan

Tahun lepas buat upt di klinik kerajaan rm1 ja.. Hari ni terkejut kena caj RM31.. Mungkin sy yg ketinggalan info..? Benefit diberi utk kaki tangan kerajaan shj.. Nak tak nak, kena buat jgak sbb nak guna utk bkak buku pink..

Urin test RM31 klinik kerajaan
70 Các câu trả lời

Kk mane ni? 😲 Sis ade tunjuk surat refer dari swasta ke?

5y trước

Sy pun klu ikut kan dulu due bulan 4 ni.. Tp kandungan gugur ngam2 12minggu.. Time tu buat upt kat klinik pun bayar rm1 je.. Bulan feb 2020 ni maybe naik harga kot, peraturan baru, caj rm30 kat kedah ni.. Redha je.. Hehe

mungkin suami kerja swasta kot byr mahal ke camne...

Selalu extra caj kat KK ni sbb kita bukan pemegang ic

5y trước

Alamakkk...habis sy mcm mana ni 😅😅

pelik? sy dah 2 kali buat rm1 je... ke salah klinik sis?

5y trước

Nak viral pun xberani sis.. Sy share utk org lain standby duit ja.. Yg pasal sy kena ni, sy kena rujuk dulu, maybe betul2 peraturan baru kot..

Dia ada explain tak sis, setiap resit tu bayaran utk apa?

5y trước

Peraturan baru katanya utk ujian urin + slip result urin tu..

Rm1 je..kecuali bukan warganegara mmg casa mhl sikit..

5y trước

Oh😄

Wah.. Cptnya naik harga. Tahun lps pergi buat rm25 sj.

5y trước

Kann.. Maybe naik selepas belanjawan tu kot..

Saya buat upt kat kk Putrajaya (2019) masih rm1

5y trước

Aa sy buat tak kena pun cas mcm tu dekat kk ampangan seremban ..

Aik.. Knp sy xkena chas pn.. Rm1 pn xkena.. 😅

5y trước

sama.. semua rawatan d klinik desa.. klinik kesihatan dan hospital kerajaan sepanjang pregnant ni x pernah bayar lagi.. waktu deliver je la kot kena bayar bill

Cm pelik plak.....sy buat ujian upt byar RM1 je....

5y trước

Sy bukak buku bulan 1....baru je buln lepas....mungkin peraturan baru diorg baru buat bru2 ni kot...mgkin setiap kawasan xsama....sy pon pelik.