🤔 Mama Dah Ready untuk Cegah Sindrom Kepala Rata Pada Bayi?

Tahukah Mama, Si Manja bawah umur 6 bulan tidak boleh tidur dengan menggunakan bantal yang sembarangan tau! 🤔 Ini kerana tengkorak mereka masih lembut dan lebih cenderung untuk berubah bentuk apabila tidur di satu posisi yang sama dengan masa yang lama. Ini juga boleh dikenali sebagai Flat Head Syndrome. 💭 Bagi mencegah masalah ini, Parents disyorkan untuk menggunakan bantal yang sesuai dan selamat untuk Si Manja bagi mengekalkan bentuk semulajadi kepala mereka semasa tidur. Antaranya ialah Mama's Choice Flat Head Prevention Pillow! 💗 Berminat? Klik link dibawah untuk membeli, OK! ⬇️ https://bit.ly/3XNW9sn

🤔 Mama Dah Ready untuk Cegah Sindrom Kepala Rata Pada Bayi?
5 Các câu trả lời

Ya dua2 anak saya tak pernah bagi tidur bantal..kepala pun cantik je bulat dah besar..kalau nak letak pun lapik yg nipis je jenis kekabu lembut..

12mo trước

anak sy 3bln,suka berpaling ke sebelah kiri saje.. jd mcm flat sikit blh kiri.. anak puan xbegitu ya?

Okie!

👍🏻

👌🏻

👌