Kebaikan Supplement Ganilia

Tahu tak ibu mengandung sekalian, Ganilia is the best Supplemen untuk ibu mengandung. Diimport dari German. ?Mengandungi 15 jenis vitamin termasuk Iron, Folic Acid, vit b12 serta DHA dan EPA yang membantu pembentukan sel otak bayi dalam kandungan. Haaa... Baby pom makin cerdik nanti. ?Ramai pengguna Ganilia yang bagitahu, makan Ganilia, penat pun kurang semasa mengandung. Jadi bertenaga sepanjang masa. Yang ada masalah alahan pun, berkurang dengan makan Ganilia. HB pun maintain jer... ?Banyak kelebihan Ganilia sebenarnya... ?Ibu-ibu mengandung, nak try, boleh dapatkan stok di klinik primer berdekatan?

Kebaikan Supplement Ganilia
43 Các câu trả lời

Macam helok je ganilia ni.. betul ke boleh hilangkan morning sickness? saya dah xlarat dah nk hadap , makan apa semua mesti keluar balik.. macam membazir pula huhu.. By the way dekat klinik primer je ke ada? dalam online tak de jual eh....

Sis saya nak tanya, kalau ambil ganilia ni tak perlu acid folic ya? And boleh ke saya makam ganilia ni dengan + neurogain pb ( ni utk IQ baby dalam perut) ?? Harap dapat jawapan dari kawan kawan. First time mom here 😁

4y trước

x perlu dah , sebab dah ade semue dlm tu

yup betul...ganilia ni bantu saya balance kan tekanan darah. penat pun tak berapa sangat masa hamil. banyak tau fungsi ganilia ni. kebaikkan ganilia ni mmg alhamdulilah membantu ibu hamil

4y trước

Sy pernah nampak. Ade di watson / caring cm tu

banyak fungsi ganilia ni sebenarnya..thanks sis kongsi info berguna ni. kadang kita tak tau so sangat membantu kalau ada orang yang share mcm ni.... heheheh thank you!

Good! can try ganilia after this. Add on my list for supplement hehehe. Lepas ni boleh share any good supplemens lagi sis sangat membantu buat yang lain juga

🙋Sy pun ambil supplement Ganilia..Doktor yang bagi saranan untuk makan Ganilia ni dan Alhamdulillah sangat baik sepanjang tempoh kehamilan.

4y trước

Harga yg sy dpt sebotol nih RM70+ tapi ia bergantung dengan klinik atau pharmacy tempat masing².

saya pernah dengar pasal ganilia ni. tapi takde lah tau kebaikan atau fungsi dia. but apa apa pun thanks for the infos. inshaAllah akan cuba

thank you for the info.sangat membantu buat yang taktau kebaikan ganilia untuk ibu hamil. banyak fungsi dia ni actually...bagus bagus....

betul...betul.... ganilia ni bagus untuk ibu hamil. kebaikan dia and fungsi dia sesuai untuk orang yang cepat penat sbb dia balance kan

3y trước

kalau dah makan ganilia..nak kene makan jgk ke zincofer yg KK bg tu?

Chuyên gia

boleh saya tahu mana boleh dapatkan supplemen ni? saya 1st timer and baru hamil. baca kebaikan ganilia ni rasa nak mencuba...