Soalan Mengenai Cara Pengambilan Ganilia

Hi ibu2 Nak tanya kalau dah consume Ganilia ni, perlu lagi ke consume vitamin yg diberi oleh Klinik kesihatan? cth: vit B, Folic Acid, dan Vit pill warna coklat utk maintain HB tu. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

Soalan Mengenai Cara Pengambilan Ganilia
2 Các câu trả lời

Sebelum tu nak tanya. Puan ambik ubat ni atas prescription doc atau puan beli sendiri? Kalau puan beli sendiri, puan kena confirm kan dengan doc sama ada perlu lagi ke tak mkn ubat yg kk bagi. Sebab sy dulu pun ada jugak mkn supplement lain tapi tu pun atas prescription doc. Sy tak beli sendiri. Sy tanya jugak perlu lagi ke sy nak mkn ubat yg kk bagi dan doc kata perlu.

3y trước

terima kasih sebab bagi pendapat. ubat ni sy beli sendiri, bukan sbb prescription Dr. tapi since dah start ambil sy dah cuba tanya nurse. dia kata tak perlu dah ambil vitamin yg diberi oleh kk kalau dah ambil ganilia ni.

maaf puan sy kurang psti ttg ini better puan tnye pd doc yg merawat puan..sbb sy mkn just ubt kk bg je ms g chckup. mg dpmudahkan segalanya.aamiin