Ubat cair darah kerana GDM

Tahu tak atau anyone berpengalaman..kenapa ya diberi ubat cair darah ketika hamil. Saya tiada darah tinggi

1 Trả lời

Ada masalah kesihatan yang lain? Seperti pernah keguguran, BMI tak normal, ada lagi reason dalam buku pink rasanya. Nak lagi tepat, tanya doktor awak terus. Bukan sebab darah tinggi je kena ambil ubat cair darah.

3t trước

I see. Jadi itulah sebabnya doktor prescribed ubat cair darah untuk awak. Ikut nasihat doktor, they know best on your health conditions. Doktor takkan suka2 prescribe. InshaAllah semoga baik2 saja.