Aspirin cair darah

Hai, ada tak mommies yg kena ambik ubat cair darah? Kenapa ya? 9w+

2 Các câu trả lời

pernah kene ambil ubat cair darah masa mengandung anak kedua. Tapi saya tak pernah makan even sebiji. Alhamdulillah, anak sekarang da umur setahun lebih. Masa saya dahulu kene ambil sbb masa anak 1 last trimester pernah bengkak kaki. Tekanan darah tinggi & saya obese. Jangan copy cara saya ya 😁Sebaiknya makan sahaja apa ubat yang disarankan oleh Doktor.

obese? ada drh tinggi? hb tinggi?

3mo trước

Maaf nak tanya, hb tinggi mksdnye lebih 13 ke atas ye?