Air Coke

Tadi suami saya beli air coke. Dan sya teringin nk minum sikit sya mintk dia tuang dlm cawan. Sbb sebelum ni memang sya pantang btul2 pasal air gas nii. Sekarang sya dah 36 minggu 2 hari. Tak pa kn klu sya minum ?

12 Các câu trả lời

Sepanjang mengandung memang tak pernah minum air gas. Tapi last week teringin betul rootbeer float. Dalam pada nak rasa sikit tu habis jugak la satu mug😆😆 Dah 37w takpelah kot #sedapkanhatisendiri

4y trước

Takde apa insyaAllah. Bukan selalu pun. Hehe

Takpe kalau teringin cuma hati2, Hari Tu saya pernah teringin sgt nak minum 100 plus, last2 Malam Tu saya tak dapat nak tidur sebab urat badan saya sengal 2 sampai pergi hospital.Angin badan banyak.

Minum lepaskn ngidam bole lah.. Jgn bnyk2.. Pengalaman sendiri trlalu teringin nak minum air pepsi, habis 1 cup.. Baby trs xnk grk dr kol 2pth smp kol 9mlm... Dia tdo je...kne admit ward 2 hr 😓😓

4y trước

Mnm air putih banyak sis, kasi bilas balik gula tu... Ad baby xthn..

sy minum jg tu pun 100plus or pepsi. sy jenis keras kepala husband ckp xboleh sy minum je tp utk sehari je lain hari elak minum yg bergas then repeat lagi 😂😆

sy skrg 37minggu memanjang minum air gas hahaha.... coke,100plus,merinda... semua minum kdg satu hari 2 tin habis hahaha..

Lately saya suka minum 100plus. #30weeks. Sebelum ni memang suami x bagi langsung.

Buat lalu kat tekak je.. Jgn byk2🤭

Sy minum je seteguk dua🙈

Minum sikit jgn bnyk .

sikit je takpe. hehe