Kena seluk

Tadi pukul 3.50pagi mcm ada rasa leaking. Taktau sama ada air ketuban atau air kencing sbb masa tu baring and bila bgn dah stop. Byk juga yg keluar. Sy try bau tp takde. So sy prgi je hospital check tkut2 mmg leaking. Check contraction mmg ada tp bila seluk, jalan blm buka. Sakit ye kena seluk. Sampai keluar darah. Mgkin luka. Lpstu dktor suruh balik. Start dr balik tu perut mmg sakit smpai ke pinggang. Mula2 mcm 5mnit skali. Lama2 dia dah jd makin kurang. Mungkin ke ni tanda2 nak bersalin dah dekat? Ni 37minggu5hari. Berdebar rasanya.

11 Các câu trả lời

Mcm tanda nk bsalin tu sis.. Sis byk2 kn bjalan,. Sy dulu ank no2 leaking ketuban pkol3 pg gak, tp xpg Spital.. Esok pg nye sy bwk ank no1 bjalan kaki p kedai, uma ayah sy tu cm bebukit skit Jalan nye nk p kedai. Pastu suami sy yg dok sakit pinggang. Ptg bru g Spital, cek Jalan da bkak 3cm..pastu trus kne tahan, n tgh mlm bsalin...

5y trước

Thank u sis. Alhamdulillah dah selamat semuanya.