BIDAN KAMPUNG ( BEKAS BIDAN KKM)

Tadi pg i pgi rumah Bidan , sbb dah lama tak period, kalau kiraan hamil dah msuk 2blan . Nek bidan ni pun , cek . Pegang² . So she say . Im preggy almst 2mnth . Jdi i think. Haaa , betul lha. Sbb kiraan ni pun dlam 2blan sdan. Tpi , since yesterday i hve spotting maybe (sbb sikit² je drh kluar) n bawah perut ni smtime rasa sakit. Upt: last week , msih -ve Hmm , Boleh pcya kah Nek Bidan ni ?

2 Các câu trả lời

2 bulan kalau scan kt clinic dah nampak baby dah sis. Dulu i pernah urut dgn bidan so called bertauliah dia ckp rahim i tinggi susah dpt anak. Tp i tak ttc pun. In fact anak aku dah sekolah dah pun time tu saja taknak bgtau dia 🤣

Pergi klinik je awak untuk betul2 confirmkan.