Scan baby tapi tak nampak perut baby

Hi saya nak tanya, siapa ada pengalaman mcm saya pergi scan baby 18w dekat kk tapi dr cakap perut baby tak nampak dan minta repeat scan lagi 2 minggu. Heartbeat dan size baby semua okay cuma tak nampak perut je. Adakah kandungan saya normal? saya risau.

3 Các câu trả lời

tak nampak perut baby maksudnya mcm mana tu sis? perut as is organ perut ke, atau keseluruhan badan baby tu tak nampak? KK tu mesin usg dia elok tak? kalau ada masalah patutnya dia refer pada hospital terus. 18w pelik kalau ada apa2 yg tak boleh nampak lagi kan.

9mo trước

oh faham. hm level air ketuban okay tak? doa banyak2 inshaAllah moga yg terbaik je untuk awak & baby tau 🌻 kalau sis risau, boleh ke swasta untuk double confirm. bagitahu je doktor swasta apa yg doktor KK bagitahu, dia akan tahu nak cari apa.

normal la sis, kalau klinik kk biasa laaa sis...klu sis rsa nk puas hati sis boleh g scan klinik swasta 2d ke...

klau nk second opinion sis blh g klnik swasta.insyaAllah sis positif dlu.