Perut/baby kecik

Sy dah 32w. 2mggu lpas dan semalam bru lpas scan kat kk. Doc ukur bby mcm kecik saiz dia. Air ketuban ok. Lpas tu doc suruh refer doc pakar kat hospital utk thu bby tu ok ke tak. Risau jugak. Ada ke sapa2 ada pengalaman mcm ni? Sy firstmom. #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

ada tnya doc x kecil brp weeks tu .. klau scan 32w, tp ukuran baby dpt 31w atau 30w masih normal lagii sis .. x lari jauh, klau lbih 2w tu yg bahaya

2mo trước

sy x terpikir pulak nk tya time tu. tp masa scan tu doc kata berat bby dlm 1.2kg.