baby sonsang

Tadi p scan harap sangat baby berpusing...tapi hampa dia still kedudukkan yg sama...hmm ibu2 yg Ada pengalaman mcm mana berpantang czer...adalah saya still boleh amalkan jamu..n Mandi air herba ketika berpantang walaupun czer..??

2 Các câu trả lời

Sy second n third 36 weeks still songsang, tp masuk 37 lbih dia dh trun.. Tp anak sy semua czer sbb estimate besar.. Czer boleh mkn jamu, tp lps kuning xda atau 3 mggu ke atas.. Utk czer amalkan oren sunquick byk2.. Utk jamu sy mmg xambk tp sy gntikn dgn sarang burung.. Air herba mandi dr hari ke2 lps balik hospital .. Tmpt luka kna make sure kering lps n sapu alcohol swab..

5y trước

Ya betul.. Sy suka juga mandi herba.. Rasa bdn fresh dan btenaga.

Dah brape w?

5y trước

Kalau tu yg terbaik utk sis n bby...sy harap urusan sis d permudahkan