luka czer

hai mommy semua... nak tanya... doc kata jahitan czer sy terbukak sikit n ade nanah... mcm mana ye nak buat... lepas mndy sy dah keringkan.... sbb terlalu lsak ke... sy berpantang sndry and baby sy twin... xbole balik kg utk berpantang... pkpb... ank first... da beli ubat keringkan luka... tapi still xterttop tmpat czer tu.... ade ke yg mcm saya

1 Trả lời

Sis kena balut tu leka czer lps bersih. Sm mcm sy.. Jhitn sy ada tbuka ckit dan bernanah.. Bersihkn smpai yakin xde lps tu blut dgn plaster luka.. InshaAllah ok tu sis. Biar kering sblm blut. Then klu ble jgn angkt berat2 lbh dr berst baby.. Sbb msi bpntg kan

4y trước

oke.. thanks yeee