Mandi malam tumpah darah?

Tadi officemate baru bgtau, mak dia cakap kalau mandi malam nanti senang tumpah darah. Betul ke ? Tak related hm tapi first time dgr. Dah la malam2 panas semacam ?

28 Các câu trả lời

Setiap mlm sblm tido mesti kena mandi dlu sejukkn bdn. Kdg tu trjaga 2 3 pg sbb pns,mandi lg.. rumah sy xde ekon..

Btl.. malam panas xblh bwk bincang..😅.. sy amik kain, basah kan lap2 badan.. pastu kain basah letak kt peha.. baru lenaa..

mak sy dlu kerap mndi lewat mlm, arwah abg kna paru2 berair. smpat hidup 3 4bln cmtu je. bhya untuk kndngn klau mndi lwat

Mitos jer tu sis.. Tapi sebolehnya elakkan mandi lewat malam, sy masa preggy dulu kalau dh lebih 10 mlm, sy lap badan jer

Xdelah.. sy drp awl prgnnt sllu mndi mlm sbb panas n balik drp keje.. alhamdulillah okay je.. dh bersalin dh pn..

Sy pn mandi mlm jg.. setiap hari mandi mlm tp tak basahkan kepala.. mandi air suam dr heater..

sy pun suke mandi malam.kdg2 pkul 11, kdg2 12, ok je kot. x selesa tdo bdn panas, melekit...huhu

Sy pun ada jgk mandi mlm, xde plk tumpah darah. Darah x keluar2 ada la 😭

5y trước

Hahahahhaha

Xade lh...Sye stiap hri mndi mlm n pg2 xade kaotan pon..Mitos tu

Pernah jugak dengar org tua2 pesan x elok mandi malam2 ..