Mandi malam tumpah darah?

Tadi officemate baru bgtau, mak dia cakap kalau mandi malam nanti senang tumpah darah. Betul ke ? Tak related hm tapi first time dgr. Dah la malam2 panas semacam ?

28 Các câu trả lời

Mitos..sy sblm tdur wajib mandi sb xtahan panas hehe

Takda laa , saya pn suka mndi malam sbb sejukkk

rasa xde kena mengena sis 😅

mitos je kot..hehe

mitos jer..

tidak betul...

Mak & kakak sy pesan jgn mandi malam. Laki sy pun mula la duk desak sy suruh mandi awal. Bayangkan balik kerja sampai rumah dah lewat. Kita ni mengah & duk cuba tahan rasa nak muntah. Nak la relax sekejap betulkan badan. Dia duk bebel suruh terus mandi haha stress kita. Last2 sy google org cakap tak elok mandi malam sebab air tu sejuk, takut effect paru2. Sy bgtau husband, cakap pagi pun sejuk jugak air kat rumah kita. Dia diam je. Sejak dari tu sy mintak dia rebus air panas utk sy mandi utk kurangkan sejuk.

Ntah la,sy mase ujung2 preggy mmg panas ya amat,mlm mesti nk mandi sblm tido. Walau ptg dh mndi..alhamdulillah ok 😊