darah selepas bersama husband

Haii mommy boleh tahu ni darah apa ye? risau pulak sebb first time jadi,😅 bangun subuh je dah ade, nak cakap ganas tu tak lah, kalau tumpah darah mcm mana ye berlaku? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

darah selepas bersama husband
4 Các câu trả lời

awak skrg tgh pregnant atau baru firstime bersama suami??? kalau tgh pregnant bleeding c'mon tk normal kena check up risau dinding rahim luka .. kalau firstime bersama suami means malam pertama mmg pecah dara ada yg bleeding ada yg tak tp sikit je . cuma gmbr awk ni freshblood ..bleeding pecah dara pun tak byk cmni..goodluck

1y trước

Haah skrng tengah pregnant 30 minggu, sy dah pergi jumpa, doc suruh pantau 24 jam kalau masih keluar kene cepat2 pergi hospital terima kasih ye puan🥰

kalau pregnant risau kot uri kat bawah, jd bila bersama suami bole turun darah. tp ada byk kemungkinan lain jugak, kd better terua g check kat hospital sis.

1y trước

Haah pregnant 30 minggu, dah scan uri okay, doc suruh pantauu 24 jam tapi dah okay alhamdulillah cuma kene pantau kalau keluar lagi terus pergi hospital, apa2 pun terima kasih 🥰

Tanda. Baik pegi hospital . Semoga baik baik shj sis.

1y trước

Dah pergi doc suruh pantau 24 jam kalau masih keluar kene cepat2 terima kasih ye 🥰

kalau awak pregnant kena pergi hospital terus

1y trước

Dah pergi jumpa doc dan doc suruh pantau 24 jam kalau masih keluar kene cepat2 pergi hosp, apa2 pun terima kasih ye 🥰