20week uri kat bawah

sy pregnant 20week ..scan dktor ckp baby semua okey ..cuma uri kat bawah..mcm mne nk bgi uri naik kt atas yea ??#bantusharing

2 Các câu trả lời

jgn risau sis. doa bnyk² and pujuk baby. sye hritu uri kt bwh jugak n baby songsang. skang baby dh pusing balik n uri pun dh ok..

3y trước

oo..yeke..tp klu uri kt bawah akn sakit celah kelangkang x ? sbb sakit bila bgun atau brjln..

nrml sis..nti uri nek sdri..ade mse lg tu sis

3y trước

klu normal xpe la...sbb rsau jugak..sbb dktor takut klu ade pendarahan jea..