Tolong. Confused.

Tadi cek line T keluar dulu, lepas tu line C keluar. Adakah invalid atau macam mana? Minta pendapat yang berpengalaman. Tq

Tolong. Confused.
10 Các câu trả lời

Kalau T dulu keluar means hormon HCG tu dah banyak sampai tak malu dah dia nak keluar. Congratssss 😄

sy pon sama line T kluar then C kabur sikit hehe tapi dah double line kluar tu . Alhamdulillah rezeki 🥰

Line tu kat tengah2 😅. Takpe nanti nak try lg. Symptom apa2 takde rasa. Ni first. Moga dipermuhkan. Aaminn

5y trước

Symptom tu ada yg cepat ada yg lmbt..kadang langsung x da symptom ....

Pekat dah upt ni .....😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Kandungan suda lebih dr 8 week kalu gitu

Positif tu sis. Maybe dah 5-6 minggu

Positif tu sis....terang sgt tu,

Positif sis

Kandungan dh bsr. Klu terang dan T dulu muncul slalunya dah lbh kurg 5-6weeks.. Valid tu. Bkn tak valid. Congratulations!

5y trước

Tak. Erti kata lain, asal dua² line wujud, its +ve. Tak kira siapa keluar dulu. ☺️. Klu tak mengandung, line T kosong, x kluar apapun even bbrp jam.

Positive tu... Congrats sis