LINE SAMAR SAMAR

Saya test keluar C dulu then bila keesokkn ye Naik T tu pon x pekat.

LINE SAMAR SAMAR
10 Các câu trả lời

kalau betul step yang kita buat insyaAllah ada tu cumanya waktu pengambilan air kencing tu pun main peranan untuk check diawal kehamilan. seeloknya diawal pagi selepas bangun tidur. saya pakai yang murahnya punya dishopee yang warna pink tu kalau org yang dah pro dia kencing atas tu je tapi saya beli bekas then celup dalam tu. pernah juga dulu saya nampak la dua Line walaupun kabur tapi dah selang 2 minggu tiba2 macam makin pudar lagi pudar dari first check mungkin ada kesilapan dimana2 tapi saya tawakal dan doa then masuk 7 minggu ke 8 minggu saya pergi je scan terus sebab saya check pun ada nampak Line tapi kabur sgt.. alhamdulillah memang ada..nak lagi accurate beli clear blue memang mahal tapi hati kita tenang apa salahnya.

baca balik arahan kt kotak/packet.. bacaan valid utk beberapa minit je.. klu da tggl smalamn tu x valid dah.. kne wat test bru atau amek je bacaan 10 min pertama.. naik 1 line je then negatif

Repeat UPT pakai brand dip & tell atau clearblue sis. Sebab upt ni kurang valid bagi saya sebab ada kes pernah kena scam dgn upt ni, bila beli upt mahal takde double line pun

sis try jenama clearblue. tu accurate walaupun dlm beberapa mggu. cuma pricey sikit la. selamat mencuba! ❤️

cuba test pakai dip&tell boleh beli dekat watsons. 👌🏻

Bacaan tepat dlm 10min..lebih berjam or hari dh xvalid..

ambik air kencing watuk 3pg air tu check tepat

Samar samar tp ada insha Allah pregnant

evap line. tak valid.

masih awai