upt

Nak tnya boleh ke sy hamil? wlaupun priod blum delay lgi,msih ad 3hari lgi.tpi upt test dh double line.masa test tdi line T yg keluar dlu lpas tuh bru C & Line T lebih pekat dri line C

upt
22 Các câu trả lời

Sma la dgn sy sis..ank 1st dlu pn dpt double line 2 ari sblm period..skrg ni preggie ank ke 2,4 ari sblum period dpt +ve result..cek sbb rsa bdn lain..bdn kte kn,so tu yg tw cmne tu..

Hcg tinggi la sis... Tanniah.. Org ckp kalo t line tu pekat dr c line maksudnye kemungkinan mengandung baby boy.. X tau la... Kalo dh scan n confirm jantina nanti update ye..

4y trước

alhmdulillah..dpt baby girl dah msuk 3bln skg

Mcm saya sis 😊 period tk lewat, kuat naluri nak check upt.. Skli check double line sebijik mcm sis nie. Alhamdulillah now dah 11 weeks

Cuba pg detial scan...sbb Klau ade cyst ovari pon Klau test kluar double Line... Klau hamil Alhamdulillah..

Waa tahniah sis..semoga bby sihat2 saja...dan membesar dgn sihat sehingga selamat melahirkan nnti..doakan saya juga yea aamiin

Mybe terbalik tak c ngan t tu.. btw.. 2 line.. positif tu.. ade je yg blom delay period tapi dapat 2 line positif upt.. tahniah

4y trước

tak.. sy pn pkai upt sma mcm dlm gmbar.. priod delay 4hr line t samar.. cuba test lg smggu line t lg terang plk dr c.. sy guna 2 upt tetap sma.. t lg terang.. mula2 igtkn upt tu trbalik.. 😂

Insha Allah dah positif ni .. semoga ad rezeki .. seminggu lagi test lg ataupun scan terus

tahniahh . doakan saya naik dua line macam ni jugak bulan ni🥺

allahu..mudahnya awak pregnant..takecre..btw congrats sis😍

Boleh kalu HCG kita tinggi.. alhamdulillah