Baby Aktif Sangat

Tadi baru lepas scan dekat kk . Kandungan bru msuk 12 week 4 days . Tp masa scan tu baby mmg dah aktif sgt ? . Tgok pn mcam nk gelak , mcam² ragam baby tu dduk . Adakah tu normal ? Sape yg baby dia aktif sgt mcam sy masa scan . Tp sblm scan tu sy bru lepas makan . Ke bby happy sgt sbb lpas makan ?.

2 Các câu trả lời

saya! baru lepas scan dekat kk utk buat buku pink. baby bergerak aktif, mcm2 ragam. melonjak2, menendang, mengeliat, tgn dekat dahi lah. Doc pun tegur. Time tu saya tak makan lagi, Doc kata mungkin sebab saya tak makan lagi or mungkin dia thu yg kita tgh tgok dia, so dia cube buat aksi.

Bestnye..sy blum tahu lg skrng dah 13w last scan 9w .appointment pn lmbt lg hrap baik2 aje Kandungan..

5y trước

Ye aamiin.jge Kandungan awk baik2❤