Ikut period dah 8 week 3 days tapi scan size baby 7 week 4 days.

Salam nk tnya klau ikut period Saya dah 8 mggu 3 hari tpi pergi scan tdi tgok Bru 7 mggu 4 hari. Normalka ka?

3 Các câu trả lời

Beza 1minggu~2 minggu dari tarikh period tu normal sebab tak tau bila implantasi berlaku. Saya patutnya 8w1d, bila scan 6w1d. Tally dengan tarikh opk saya positive

Normal dear. Mungkin persenyawaan dalam rahim lambat berlaku. Yang accurate, dr akan ukur size kandungan. Itu yang betul ya dear

Kalau saya period 8w3days tapi scan perut 8w6days 😅