9minggu....alhamdulillah

Syukur kerana tiada masalah alahan dari anak sulung hingga anak ke3 Alhamdulillah Doaku didengari dimakbulkan Nak pregnant sbelum umo 35tahun✔ Nak due date anak dalam bulan Jan,so pertengahan bulan 1✔ Nak pregnant weight booking ⬇️85kg✔...alhamdulillah....last diet berat 73.9kg.....dengan jayanya menaikkan semula...booking weight 80.5kg???‍♀️

1 Trả lời

Wow...bestnya.saya mengandung ank pertama dan kedua,dua² ada alahan..

5y trước

Alhamdulillah...rezeki saya mungkin...tapi 2 2 anak saya operate....